Hole 11
Par 4 340 meter Stroke index 13

Hole 11

Een korte maar verraderlijke dog-leg par 4. Heide percelen, natuurlijk waist-land, sloot en een massieve hoogoplopende bunker bieden tal van uitdagende hindernissen. Bedenk of de verschillende hindernissen voor u in het spel zijn. De longhitter zal zowel via links of rechts de gapende bunker willen pareren met enig risico, maar levert wel een korte slag naar de green op. De bogey-speler doet er goed aan een club kiezen die voor de bunker blijft. Om daarna de bunker uit het spel te halen kiest u een club die een hoge balvlucht geeft. Bij pin-posities rechtsboven speel de bal onder de vlag, zo houdt u een up-hill-put over.

afstandmarker64
afstandmarker61
afstandmarker55
afstandmarker52
afstandmarker44

Download Scorecard

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.