Les Boeken en de Pro’s

Onze Golfprofessional

Lessen op de Golf CLub Havelte worden gegeven door onze eigen golfpro. Hij geeft privélessen, groepslessen en baanlessen aan zowel de beginnende golfer als de gevorderde golfer. Zo kunt u leren golfen op uw eigen tempo.

PGA Pre Post A Professional

Bastiaan Haasnoot

Bastiaan geeft vanaf 2016 met veel passie les aan golfers van elk niveau. Bastiaan is een van de jongste gecertificeerde PGA B-Professionals van Nederland, Hij is zelf ook nog vaak in de baan te vinden waar hij indrukwekkende afstanden slaat.

T: 06-83 576 879     E: b.haasnoot@golfclubhavelte.nl

PGA Professional

Joseph de Rijk

Graag wil ik mij even voorstellen aan u.

Mijn naam is Joseph de Rijk;

Als betrokken Golfprofessional sta ik u graag terzijde om het beste in uzelf naar boven te halen:

Ik maak gebruik van hoogwaardige technische kennis en hulpmiddelen zoals Radar Doppler, Mevoo+ Pro, videoanalyses e.d.

Het regelmatig volgen van webinars, workshops en andere manieren van bijscholingen is een must om u constant te kunnen bedienen van de laatste ontwikkelingen in de wereld van golf.

Samen kijken wij naar wat u nodig heeft en streven wij samen naar beter golf, ook bieden wij hulp bij efficiënt trainen om doelen te kunnen halen. Of u nou kennis maakt met de golfsport of u wilt ontwikkelen tot een betere speler. We gaan er met volle inzet en plezier aan de slag.

Tijdens de lessen wordt er gekeken naar hoe u het beste leert, wat wilt u leren en wat zijn uw doelen. Daarbij verliezen we niet uit het oog dat uw spel plezierig en comfortabel blijft.

Ons gezamenlijke doel is, u nog meer verbinden met deze prachtige sport en maximaal spelplezier te laten beleven.

• Lesgeven. Privé en in groepen voor elk niveau.
  • Coaching
  • Organiseren van golf activiteiten o.a buitenland trainingen en golfreizen
  • Aansturen van jeugdcoach en golfinstructeur;
  • Course management; TPI Level 1.

Kortom mijn enthousiasme, het gebruik van hedendaags analyse technieken en lesmiddelen staan u terzijde.

Verder heb ik als amateur gespeeld in binnen en buitenland.

Ik ben Golfprofessional *opgeleid voor juni 2009 (KSS niveau 3.)

Ervaring:

• Golfbaan Naarderbos van 2006 – 2007
  • Golfclub Zwolle 2007-2020
  • Golfbaan Rijk van Nunspeet 2021-heden

Ik kijk er met plezier naar uit u  op de les mat te begroeten.

U kunt mij vinden via deze link naar de online lesagenda.

Ik heb er zin in! U ook?

Met vriendelijke groet,

Joseph de Rijk