Golf Club Havelte ontvangt u graag als gastspeler op onze mooie baan en in ons mooie clubhuis.

Clubhuis/ Restaurant  Ons HUus, o.l.v. chefkok Yun-Che Hu en zijn brigade verzorgen lunches, diners, drankjes en een hapjes.
(Op maandag hanteren wij een beperkte kaart)

Drents dagje

Koffie en Drentse Wegge, 9 holes of 18 holes, hapje en aperitief (wijn, bier, frisdrank) bij terugkomst, 3-gangendiner.
€ 68,00 bij 9 holes p.p.
€ 82,00 bij 18 holes p.p.

Luncharrangement

Lunch of lunchpakket voor in de baan, 9 holes of 18 holes, afsluiten met bittergarnituur en 2 consumpties (bier, wijn of frisdrank)
€ 45,00 bij 9 holes p.p.
€ 65,00 bij 18 holes p.p.

Clinics (vanaf 6 personen)

– Vergaderen/bedrijfspresentatie in restaurant inclusief koffie, thee en water
– Golfclinic van 2 uur door pro
– Bittergarnituur en inclusief 2 drankjes (bier, wijn, frisdrank)
€29,95 p.p.

Clinic met Lunch arrangement
– Lunch twaalf uurtje.
€29,95 p.p.

Clinic met Diner arrangementen
2-gangen diner
€49,50 p.p.

3-gangen diner
€55,00 p.p.

Winteropeningstijden restaurant Ons HUus

Onze winteropeningstijden t/m 1 april 2020 zijn als volgt:
– Maandag                        Vanaf 09.00 uur. Keuken open van 11.00-18.00 uur.
– Dinsdag t/m zondag    Vanaf 09.00 uur. Keuken open van 11.00-20.00 uur.

Groepen

Groepen vanaf 10 personen, op reservering ook van maandag t/m donderdag, na 18.00 uur, van harte welkom.

Catering

‘Verrassend smaakvol, betrokken en gastvrij’; dat zijn onze ingrediënten. Met een diner, aangeklede borrel, buffet of walking dinner verzorgen wij graag de catering zodat u er geen omkijken naar heeft en zelf kunt genieten. Meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hotels

Als u het golfen wilt combineren met een verblijf in onze mooie omgeving, treft u hieronder een overzicht van onze speciale arrangementen. Ook leuk om cadeau te geven aan familie of vrienden!

Hotel Wesseling
Hotel De Stobbe
Hotel Restaurant De Wapser Herberg
Charme Logies De Nijenshof
Waterresort Bodelaeke Giethoorn

Voor reservering kunt u contact opnemen met de accommodatie van uw keuze, voor overige vragen kunt u contact op nemen met ons secretariaat op telefoonnummer 0521-342200.