Golf Club Havelte ontvangt u graag als gastspeler op onze mooie baan.
Op onze golfbaan en in ons clubhuis bent u van harte welkom.
Yun-Che Hu en zijn brigade verzorgen voor u een drankje en een hapje.
(Op maandag hanteren wij een beperkte kaart)

Drents dagje

Koffie en Drentse Wegge, 9 holes of 18 holes, hapje en aperitief (wijn, bier, frisdrank) bij terugkomst, 3-gangendiner.
€ 68,00 bij 9 holes
€ 82,00 bij 18 holes

Luncharrangement

Lunch of lunchpakket voor in de baan, 9 holes of 18 holes, afsluiten met bittergarnituur en 2 consumpties (bier, wijn of frisdrank)
€ 45,00 bij 9 holes
€ 65,00 bij 18 holes

(Bedrijfs)Clinic

Vergaderen/bedrijfspresentatie in restaurant inclusief koffie, thee en water
Golfclinic van 2 uur door pro
Bittergarnituur inclusief 2 drankjes (bier, wijn, frisdrank)
2- of 3-gangen diner

Vanaf 10 personen: € 49,50 (2-gangen), € 55,00 (3-gangen)
Winteropeningstijden restaurant Ons HU us

Onze winteropeningstijden t/m 1 maart 2018 zijn als volgt:
– Maandag                          Restaurant vanaf 09.00 uur. Keuken open van 11.00-18.00 uur.
– Dinsdag t/m zondag    Restaurant vanaf 09.00 uur. Keuken open van 11.00-20.00 uur.

Groepen

Groepen vanaf 10 personen, op reservering ook van maandag t/m donderdag, na 18.00 uur, van harte welkom.

Catering

Verrassend smaakvol, betrokken en gastvrij. Dat zijn onze ingrediënten. Met een diner, aangeklede borrel, buffet of walking dinner verzorgen wij graag de catering zodat u er geen omkijken naar heeft en zelf kunt genieten. Meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hotels

Als u het golfen wilt combineren met een verblijf in onze mooie omgeving treft u hieronder een overzicht van onze speciale arrangementen. Ook leuk om cadeau te geven aan familie of vrienden.

De Lindenhof Restaurant** – Hotel – Lodge
Ludiek eten-slapen
Hotel Wesseling
Huis ten Wolde
Hotel De Stobbe
Hotel Restaurant De Wapser Herberg
Charme Logies De Nijenshof
Waterresort Bodelaeke Giethoorn

Voor reservering kunt u contact opnemen met de accommodatie van uw keuze, voor overige vragen kunt u contact op nemen met ons secretariaat op telefoonnummer 0521-342200.