Golf Club Havelte ontvangt u graag als gastspeler op onze mooie baan en in ons mooie clubhuis.

Clubhuis/ Restaurant  Ons HUus, o.l.v. chefkok Yun-Che Hu en zijn brigade verzorgen lunches, diners, drankjes en een hapjes.
(Op maandag hanteren wij een beperkte kaart)

Drents dagje

Koffie en Drentse Wegge, 9 holes of 18 holes, hapje en aperitief (wijn, bier, frisdrank) bij terugkomst, 3-gangendiner.
€ 68,00 bij 9 holes p.p.
€ 82,00 bij 18 holes p.p.

Luncharrangement

Lunch of lunchpakket voor in de baan, 9 holes of 18 holes, afsluiten met bittergarnituur en 2 consumpties (bier, wijn of frisdrank)
€ 45,00 bij 9 holes p.p.
€ 65,00 bij 18 holes p.p.

Clinics (vanaf 6 personen)

– Vergaderen/bedrijfspresentatie in restaurant inclusief koffie, thee en water
– Golfclinic van 2 uur door pro
– Bittergarnituur en inclusief 2 drankjes (bier, wijn, frisdrank)
€29,95 p.p.

Clinic met Lunch arrangement
– Lunch twaalf uurtje.
€29,95 p.p.

Clinic met Diner arrangementen
2-gangen diner
€49,50 p.p.

3-gangen diner
€55,00 p.p.

Winteropeningstijden restaurant Ons HUus

Onze winteropeningstijden t/m 1 april 2020 zijn als volgt:
– Maandag                        Vanaf 09.00 uur. Keuken open van 11.00-18.00 uur.
– Dinsdag t/m zondag    Vanaf 09.00 uur. Keuken open van 11.00-20.00 uur.

Groepen

Groepen vanaf 10 personen, op reservering ook van maandag t/m donderdag, na 18.00 uur, van harte welkom.

Catering

‘Verrassend smaakvol, betrokken en gastvrij’; dat zijn onze ingrediënten. Met een diner, aangeklede borrel, buffet of walking dinner verzorgen wij graag de catering zodat u er geen omkijken naar heeft en zelf kunt genieten. Meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hotels

Als u het golfen wilt combineren met een verblijf in onze mooie omgeving, treft u hieronder een overzicht van onze speciale arrangementen. Ook leuk om cadeau te geven aan familie of vrienden!

De Lindenhof Restaurant** – Hotel – Lodge
Ludiek eten-slapen
Hotel Wesseling
Huis ten Wolde
Hotel De Stobbe
Hotel Restaurant De Wapser Herberg
Charme Logies De Nijenshof
Waterresort Bodelaeke Giethoorn

Voor reservering kunt u contact opnemen met de accommodatie van uw keuze, voor overige vragen kunt u contact op nemen met ons secretariaat op telefoonnummer 0521-342200.