Baanreglement

//Baanreglement
Baanreglement
  • U betreedt de golfbaan op eigen risico, ook vwb risico onweer bij door de vereniging georganiseerde wedstrijden.
  • Alvorens van de eerste tee te starten dienen spelers het bord bij de karrenloodsen/ tiende tee te raadplegen voor eventuele teesluitingen en/ of andere beperkingen.
  • Als het druk is bij de eerste tee, legt u dan een bal in de ballengleuf en wacht u rustig op uw beurt om af te slaan.
  • Als de tiende tee vrij is mag daarvan alleen gestart worden mits op hole 9 geen spelers in het zicht zijn. Wie op hole 10 start heeft geen enkele standing ten opzichte van spelers die van de eerste 9 holes komen.
  • Op zondag mag alleen vanaf hole 1 worden gestart. Alleen de marshal kan hiervoor dispensatie geven.
  • Leg plaggen terug en trap deze goed aan.
  • Herstel pitchmarks op de greens en voorgreens.
  • Om de aprons en voorgreens te sparen dient u met uw trolley of buggy deze zo ruim mogelijk te ontwijken.
  • Na het spelen uit de bunker deze goed aanharken en de hark terugleggen op de daarvoor bestemde standaard.
  • Langzaam spel: zodra u lengte verliest op uw voorgangers, dient u de achterop komende flight door te laten.
  • Baanpersoneel heeft voorrang in de baan. Wacht op hun teken om verder te spelen.
  • Golfetiquette en plaatselijke regels dienen nageleefd te worden.
  • Houdt u zich aan de kledingvoorschriften, die gepast zijn op golfbanen.
  • U dient uw label zichtbaar aan uw tas te bevestigen.
  • Maak oefenslagen naast de tee.
  • Deponeer afval in de daarvoor bestemde afvalbakken.
  • Driving range ballen zijn in de baan niet toegestaan.
  • ‘Vissen’ naar ballen in vijvers en/of sloten is niet toegestaan, uitgezonderd het ophalen van uw eigen bal.
  • Honden zijn op de baan niet toegestaan.

Onze marshals kunnen – indien noodzakelijk – u op bovenstaande punten aanspreken.

Bijgewerkt op 11-12-2018 8.38 uur

• Winterafslagen