Kangaroos schenken klok aan de club

Afgelopen zaterdag kreeg onze voorzitter Joop Alssema uit handen van Hetty Hilbink, voorzitter van de commissie Kangaroo, een mooie klok aangeboden van deze commissie. In zijn dankwoordje memoreerde de voorzitter dat de commissie  Kangaroo in een grote behoefte voorziet, kijkende naar het aantal deelnemers op de 2e en 4e  zaterdag van de maand.

De voorzitter toonde zich erg verheugd over het cadeau. Een klok geeft een tijd aan, soms kijk je bezorgd naar de tijd maar soms ook opgelucht. Je hebt nog tijd genoeg of je bent te laat. Het woord tijd kent vele gezegdes en uitdrukkingen. De tijd is ongrijpbaar, komt tijd komt raad, tijd heelt alle wonden en heb je even tijd voor mij. In de afgelopen jaren 2 jaar hebben we met z’n allen in een beperkte tijd moeten leven,  wat hopelijk binnen korte tijd achter ons ligt.

Deze klok zal in overleg met de Baco een duidelijke plek krijgen, zodat iedereen de tijd in de gaten kan houden wanneer men de baan op kan. Het bestuur wil de commissie bedanken voor het mooie cadeau en laten we in de toekomst, wat we ook gewend zijn, meer tijd voor elkaar over hebben.

Het bestuur.