Golfstart
Golfstart is een nieuw landelijk boekingsplatform waar je aan de hand van zes golflessen in je eigen regio voor een vaste lage prijs kan beginnen met golf!

Het doel van Golfstart is om jou als beginnende golfer een betere introductie in golf te geven. Met Golfstart nemen we bewust iets meer tijd je om te leren golfen, want cijfers laten zien dat dit veel beter werkt dan een cursus in één dag of weekend.Via golf.nl/golfstart krijg je op basis van locatie het Golfstart-aanbod bij jou in de buurt te zien en kan je heel eenvoudig alleen of samen met je vrienden of familie je introductie in golf boeken.
Clubs en ballen worden beschikbaar gesteld door de club.Golfstart 1 bestaat uit 6 groepslessen van maximaal 6 deelnemers voor € 99,00.
Na het volgen van deze lessen ontvangt u baanpermissie.

Daarna kunt u zich opgeven voor Golfstart 2, groepslessen van maximaal 6 deelnemers voor € 199,00.
Na het volgen van deze lessen kunt u gratis deelnemen aan het regelexamen en na het behalen hiervan ontvangt u uw NGF handicapregistratie.