Golfstart
Golfstart is een nieuw landelijk boekingsplatform waar je aan de hand van zes golflessen in je eigen regio voor een vaste lage prijs kan beginnen met golf!

Het doel van Golfstart is om jou als beginnende golfer een goede introductie in golf te geven. Met Golfstart nemen we bewust iets meer tijd om je te leren golfen, want cijfers laten zien dat dit veel beter werkt dan een cursus in één dag of weekend. Door bij ons Golfstart 1 af te nemen krijgt u voor €99,- de volgende dingen:
  • 6 golflessen van 1 uur.
  • 2 maanden gratis gebruik van de oefenfaciliteiten op Golf Club Havelte.
  • Gratis materiaal gebruik
  • U krijgt na de 6 lessen gegarandeerd baanpermissie
  • U mag onder begeleiding van onze mentoren altijd gratis de baan in kunnen.

Daarna kunt u zich opgeven voor Golfstart 2. Bij deze vervolgcursus krijgt u op Golf Club Havelte de volgende dingen voor maar € 199,00:

• 6 golflessen van 1 uur
  • 2 maanden gratis gebruik van de oefenfaciliteiten op Golf Club Havelte.
  • Theorie examen
  • NGF-Registratielidmaatschap om nationaal bij te houden dat u baanpermissie of een golfhandicap heeft.
  • Onder begeleiding van onze mentoren altijd gratis de baan in kunnen.

U kunt nu zich opgeven via info@golfclubhavelte.nl of via Golfstart!!

Huursets

Bij Golf Club Havelte kunt u ook gebruik maken van onze huursets. Deze bestaat uit een ijzer 7, P-wedge en putter. U betaald hiervoor een borg van €129,- en per maand gaat hier dan €15,- vanaf. De set wordt voor u op maat gemaakt en kan u altijd vergroten met meer clubs.

Mentoren

Bij het behalen van baanpermissie kan u ook in onze “golfstart groepsapp” hierin kan u dan een oproep doen om te gaan spelen met andere golfstarters en een mentor. Mocht u dan een afspraak gemaakt hebben met een van onze mentoren kunt u gratis spelen gedurende deze Golfstart periode.