Jeugdwedstrijden en activiteiten

//Jeugdwedstrijden en activiteiten
Jeugdwedstrijden en activiteiten

Als jeugdlid van  Golf Club Havelte kun je aan verschillende golfwedstrijden meedoen. Deze wedstrijden zijn zowel op  Golf Club Havelte zelf als in de regio. Hieronder hebben we een kalender, maar ook een beschrijving van een aantal wedstrijden.

• NNO: Dit is een toernooi van een paar clubs uit de Regio waaronder golfclub Havelte. Op ieder van deze golfclubs speel je een wedstrijdje. (Afhankelijk van de handicap hoeveel holes). Deze wedstrijden speel je individueel tegen andere kinderen met hetzelfde niveau maar ook voor je club, want afhankelijk van de plaats dat je eindigt kun je punten winnen voor jouw Golfclub.
    • IJsselvecht tour: Dit is een toernooi samen met de Hattemse Golfclub en Golfclub Zwolle. Waarin je ook individueel speelt en punten kan winnen voor je club. Hierbij is ook afhankelijk van je handicap hoeveel holes je speelt omdat je in een categorie wordt ingedeeld waarin je speelt tegen andere kinderen met ongeveer hetzelfde niveau.
    • Jeugdcompetitie: Voor de jeugdcompetitie heb je minimaal handicap 36.0 nodig om mee te mogen doen. Je komt dan in een team van 4 personen en speelt dan verdeelt over 5 zondagen tegen 4 andere teams. Individueel kan je punten voor jouw club halen om uiteindelijk de wedstrijd te winnen. Hierin speel je dus 4 zondagen een wedstrijd tegen een ander team en de 5e zondag ben je gastheer en zorg je onder begeleiding ervoor dat de overige 4 teams goed hun wedstrijd kunnen spelen.
    • Jeugd open: Een jeugd open is een nationaal toernooi waar je je voor kan inschrijven. Je wordt dan ingedeeld in een categorie met kinderen van ongeveer hetzelfde niveau en speelt dan individueel.
    • NGF jeudgkalender 2019

Bijgewerkt op 24-8-2019 8.25 uur