/Jeugd

Welkom bij de jeugd van Golf Club Havelte

De jeugdcommissie van Golf Club Havelte heet je van harte welkom! Dit seizoen gaan we samen met veel plezier golfen op onze mooie golfbaan. Wil je komen kijken hoe dat gaat, kom dan gerust op een zondagmorgen langs. Als je vooraf laat weten dat je komt, dan kun je zo mogelijk nog mee doen ook!

Wat heb je nodig?

• een paar sportschoenen

• golfstokken zijn op de club aanwezig, deze mag je gratis gebruiken

• veel plezier om te kijken of golf wat voor jou is

De jeugdcommissie

De jeugdcommissie heeft een oefenprogramma opgesteld, het 9-stappenplan van de NGF en PGA Holland. Wij maken gebruik van De Golf AcademieOnline. Als je daaraan deelneemt, dan wordt golfen echt leuk! Samen met de andere jeugdleden van Golfclub Havelte word je ingedeeld in een groep van 6 leeftijdgenoten, die ongeveer net zo goed zijn in golf als jij.

Behalve dat je leert de bal zo ver en precies mogelijk weg te slaan, leren we je óók alle golfregels.

Als je wat gevorderd bent en je bent lid, dan krijg je baanpermissie en dan mag je onder begeleiding van een volwassene de baan in.

Ken je eenmaal alle regels en kun je ook een balletje slaan, dan kun je opgaan voor je HCP 54 (voorheen: het golfvaardigheidsbewijs ook wel het GVB genoemd). Heb je dat bewijs dan mag je bijna op elke golfbaan spelen!

Het lidmaatschap en de kosten voor de jeugdleden

Tot 14 jaar is het volgen van lessen voldoende, als je ouder bent dan doe je ook een regelexamen.
Tot 18 jaar kost het lidmaatschap € 175 euro per jaar.
Op zondagmorgen om 10 uur beginnen onze les- en trainingsprogramma’s voor de jeugd, de kosten voor 12 groepslessen zijn € 130 per persoon, als je lid bent van onze club, dan krijg je € 50 korting op het lesgeld.

Heb je nog vragen?

Je kunt altijd bij de receptie (0521-34 22 00) of bij een lid van de jeugdcommissie terecht.

De Jeugdcommissie wenst je véél golfplezier toe!

Namens de jeugdcommissie,
Vincent van der Kallen 0613073740