Lessen & Tarieven

//Lessen & Tarieven
Lessen & Tarieven

Golflessen bij Golf Club Havelte

Bij Golf Club Havelte bestaat de mogelijkheid om les te nemen bij onze golfprofessionals Niels Hommes en Jelmer van Heek.

Als u (nog) geen lid bent, kunt u een ‘oefenkaart’ kopen. Deze oefenkaart geeft de mogelijkheid van onbeperkte toegang tot de oefenfaciliteiten, zoals de driving-range, oefenbunkers, putting- en chippinggreen. Daarnaast mag u na toestemming van de Pro oefenen op hole 1 en 2. Deze oefenkaart is persoonsgebonden en niet overdraagbaar en heeft een geldigheidsduur van een half jaar, gerekend vanaf de datum van afgifte. Een oefenkaart kost € 60,00.

De golfprofessionals bieden een uitgebreid lespakket aan, voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer. Of het nu gaat om het aanleren van de juiste golftechnieken richting het clubhandicap 54 (voorheen GVB) of het verbeteren van uw scores.

Ook voor een kennismakingsles of speciale clinics kunt u bij onze golfprofessionals terecht. Mocht u speciale wensen hebben, neem dan contact op met een van onze Pro’s. Maatwerk is mogelijk.

Lestarieven per 22 november 2018

• 1 persoon