De Pro’s en lesagenda

Onze Golfprofessional

Lessen op de Golf CLub Havelte worden gegeven door onze eigen golfpro. Hij geeft privélessen, groepslessen en baanlessen aan zowel de beginnende golfer als de gevorderde golfer. Zo kunt u leren golfen op uw eigen tempo.

PGA Pre Post A Professional

Bastiaan Haasnoot

Bastiaan geeft vanaf 2016 met veel passie les aan golfers van elk niveau. Bastiaan is een van de jongste gecertificeerde PGA B-Professionals van Nederland, Hij is zelf ook nog vaak in de baan te vinden waar hij indrukwekkende afstanden slaat.

T: 06-83576879     E: b.haasnoot@yourgolfpro.nl

PGA Professional

Joseph de Rijk

Na enkele jaren het als amateur professional gespeeld te hebben in binnen- en buitenland heeft hij zijn PGA papieren gehaald. Momenteel geeft hij ook nog les op Het Rijk van Nunspeet en combineert zonder problemen zijn tijd als pro op onze club, naast Bastiaan.

De samenwerking met Bastiaan is niet nieuw: ze hebben samen al eerder een golf-project afgesloten.

Joseph geeft vanaf 18 september les op Golf Club Havelte,

T: 06-511 978 66     E: josephderijk@gmail.com