NGF Competitie 2019

//NGF Competitie 2019
NGF Competitie 2019

Volgens de competitie indeling van de NGF zullen één of meerdere teams van uw club bij ons te gast zijn. Wij heten uw teams van harte welkom bij Golf Club Havelte.

In de bijlage hieronder ziet u de lijst  met de gegevens van de captains van de competitieteams voor het jaar 2019. De starttijden zijn volgens het NGF reglement.

Competitie teams Havelte 2019 e-mailadressen

Andere regels:

• Voorspelen in de week vooraf aan de competitiedag is mogelijk en de competitiespelers betalen een tarief van € 30,– per persoon.  Dit is ongeacht het tarief dat andere clubs bij voorspelen hanteren. Wel graag vooraf reserveren bij het secretariaat, telefoon: 0521-342200.
  • Op de speeldag wordt u bij de ontvangst koffie/thee door de vereniging aangeboden. Door het ontvangende team zal u, op basis van wederkerigheid, een lunchbuffet worden aangeboden. (indien van toepassing) Na de wedstrijd is het mogelijk gebruik te maken van een diner. De captain van Havelte zal dit met uw captains overleggen.
  • Wij zijn trots op ons nieuw ingerichte clubhuis. Dat willen wij graag zo houden. Vandaar dat wij u alvast informeren dat in het clubhuis golfschoenen met stalen spikes niet toegestaan zijn.

Wij wensen u veel sportief succes toe bij de komende competitie.

Bijgewerkt op 20-2-2019 8.25 uur

• Non Q