HOTEL SPIER-DWINGELOO

GOLF ARRANGEMENT

Beschrijving:

Vanuit het centraal gelegen Van der Valk in Spier heeft u de keuze om te gaan golfen op 4 prachtig gelegen
18-holes banen. De mooie 18-holes golfbaan met A-status van Golf Club Havelte ligt in Zuidwest Drenthe en dichtbij Giethoorn en op loopafstand vindt u een paar schitterende hunebedden.
Daarnaast kunt u kiezen uit spelen op Golfclub De Groene Ster te Leeuwarden, Golfclub De Compagnie te Veendam of Golfclub Zwolle. Elke golfbaan heeft zijn eigen stijl, uitdagendheid en regionale bezienswaardigheden. Allemaal binnen ca. 30 minuten bereikbaar vanuit ons hotel.
Het gehele jaar is het mogelijk dit arrangement te boeken. Wij bemiddelen graag voor u voor de gewenste starttijden. U kunt ook contact opnemen met de receptie van de baan van uw keuze om een starttijd te reserveren.

Dit arrangement is inclusief:

* 1x overnachting op een Comfort kamer
* 1x uitgebreid ontbijtbuffet
* 1x voucher voor een welkomstdrankje
* 1x voucher voor 18 holes op Golf Club Havelte of één van de andere 3 golfbanen.

€ 153,50 voor 1 persoon
€ 190,00 voor 2 personen

Exclusief toeristenbelasting € 1,10 p.p.p.n.

Zie ook onze website: www.hotelspier.nl

Belangrijke informatie

Gratis parkeren
Televisie met standaard zenders
Ontbijt inclusief
Check in vanaf 14:00 uur
Check out ma t/m vr  tot 12:00 uur
Check out za en zo tot 12:00 uur
Gratis WiFi in gehele hotel
Huisdieren niet toegestaan
Annuleringsvoorwaarden:
Kosteloos annuleren op dag van aankomst tot 12.00 uur. Met uitzonder van non-refundable en earlybird tarieven.