Golf Arrangement

Voor € 30,00 kunt u een Green fee boeken bij uw reservering, u heeft dan een hele dag toegang tot de 18-holes baan in Golf Club Havelte.

Voor het boeken neemt u contact op met de receptie van Bodelaeke.

Grenzend aan het natuurgebied ‘Het Uffelterzand’, ligt de mooie 18-holes golfbaan met A-status van Golf Club Havelte. De baan is een ontwerp van golfbaanarchitect Hans Herzberger i.s.m. Donald Steel.De eerste 9 holes zijn gesitueerd op een licht geaccidenteerd terrein dat een coulissenlandschappelijke uitstraling heeft, terwijl de tweede 9 holes een meer parkachtig karakter hebben. Enkele waterpartijen en oude bomen verhogen de moeilijkheidsgraad. Dichtbij het clubhuis vindt u tevens de drivingrange en de pitching- en puttinggreens.

Als gast bent u van harte welkom op de mooie baan. Voorwaarde is dat u in het bezit moet zijn van ten minste EGA-handicap 54. Ook met een golfpaspoort met aangetekend baanpermissie en regelexamen, heeft u toegang tot onze baan. Als u een golfpaspoort heeft, maar nog geen regelexamen heeft gedaan, dan kunt u de baan in onder begeleiding van een flightgenoot met een handicap.

Gasten zijn ‘members for a day’. Indien er geen wedstrijden zijn, kunt u terecht. Er zijn geen starttijden; als u aangeeft wanneer u komt golfen, kunt u de baan in. Voor of na uw ronde golf kunt u in het restaurant of op het terras genieten van uw lunch, diner en drankje.
Kijk voor meer informatie en foto’s op: www.golfclubhavelte.nl

Waterresort Bodelaeke
Jonenweg 5