Actuele informatie

//Actuele informatie
Actuele informatie

Om te zien of u kunt spelen, kijkt u onder ‘baaninfo’ en vervolgens onder ‘baanbezetting’.

Nieuwe leden actie

Word lid per 1.1.2019 en speel vanaf 1 september 2018 tot 31 december 2018 gratis op onze baan en betaal geen entreegeld ad. € 250.

Bij een jaarlidmaatschap* per 1.1.2019 betaalt u:

Participatie                 € 1000 ( bij opzegging retour)
Contributie                 € 995 p/j

Bij een maandlidmaatschap* per 1.1.2019 betaalt u:

Per maand € 103,=. (Participatie wordt in 5 jaar opgebouwd. Geen tussentijdse restitutie bij opzegging. )

Per maand € 87,= en in een keer de participatie ad. € 1000,=
*Met een jaar- en maandlidmaatschap heeft u ook een 4**** lidmaatschap en mag u vanaf 1 januari 2019 gratis spelen op de Groene Ster te Leeuwarden, De Compagnie te Veendam en Golf Club Zwolle.

Nieuwe leden actie: Groepsaanbiedingen

Word met minimaal 4 personen tegelijk lid per 1.1.2019 en speel vanaf 1 september 2018 tot 31 december 2018  gratis op onze baan en betaal geen entreegeld ad. €250,=

Daarbij ontvangt u (gratis) per persoon:

5 Groepslessen (Vanaf januari 2019)

5 Greenfee vouchers (Vanaf januari 2019)
Bij een jaarlidmaatschap* per 1.1.2019 betaalt u:
Participatie                 € 1000 ( bij opzegging retour)
Contributie                 € 995 p/j

Bij een maandlidmaatschap* per 1.1.2019 betaald u:

Per maand € 87,= en in een keer de participatie ad. € 1000,=

Ballenkaart:

Als u (nog) geen lid bent van Golfclub Havelte, maar wel gebruik wil maken van onze oefenfaciliteiten, kunt u bij de receptie een ballenkaart kopen. U betaalt voor een rode ballenkaart € 2,50 (voor twee mandjes met ballen) of een groene ballenkaart voor € 10,00 (voor 10 mandjes met ballen). Deze kaart geeft gedurende die dag toegang tot de driving range, de putting- en de pitchinggreen.

Twilight abonnement:

Met dit abonnement heeft u speelrecht op werk- en zaterdagen na 16.00 uur (van 1 november tot 1 april vanaf 15.00 uur). Indien u op andere tijden wilt spelen geldt een greenfeetarief van € 30,00 (18 en 9 holes). Het abonnement gaat in per eerste van de maand en geldt voor één jaar. Kosten € 400,00 per jaar. (tarief 2019)

N.B.: Abonnementhouders zijn geen lid van de Vereniging Golf Club Havelte en hebben op z’n minst een handicapregistratie via een bij de NGF aangesloten club.

Meespelen niet leden met clubwedstrijden:

Ter beslissing van de betreffende wedstrijdleiding mag een niet-lid, mits in het bezit van een handicap bewijs, meespelen in een clubwedstrijd.
In voorkomende gevallen dient de volledige greenfee (eventueel met NGF korting) vooraf te worden betaald. Meespelen tegen een verlaagd greenfee tarief, zoals speciale aanbiedingen is niet toegestaan.

Wifi:

U kunt op het terras en in het clubhuis gratis gebruik maken van ons draadloze netwerk. De naam van het netwerk is ‘gasten golfclub havelte’.

Bijgewerkt op 11-12-2018 8.38 uur

• Winterafslagen