Kijk aan de rechterkant op ‘Baaninfo‘ voor de baanstatus en/of click op baanbezetting voor de agenda

Driving Range:

Als u (nog) geen lid bent van Golf Club Havelte maar wel gebruik wil maken van onze oefenfaciliteiten, kunt u bij de ballenautomaat op de driving range contactloos betalen met uw bankpas.

Ook kunt u bij de receptie tijdens kantooruren muntjes kopen voor de driving range. Per muntje krijgt u ca. 30 ballen voor € 1,00. Buiten kantooruren kunt u hiervoor terecht bij de horeca .

Twilight abonnement:

Met dit abonnement heeft u speelrecht op werk- en zaterdagen na 16.00 uur (van 1 november tot 1 april vanaf 14.00 uur). Indien u op andere tijden wilt spelen geldt een greenfeetarief van € 30,00 (18 en 9 holes). Het abonnement gaat in per eerste van de maand en geldt voor één jaar. Kosten € 400,00 per jaar. (tarief 2020)

N.B.: Abonnementhouders zijn geen lid van de Vereniging Golf Club Havelte en hebben op z’n minst een handicapregistratie via een bij de NGF aangesloten club.

Meespelen niet-leden met clubwedstrijden:

Ter beslissing van de betreffende wedstrijdleiding mag een niet-lid, mits in het bezit van een handicap bewijs, meespelen in een clubwedstrijd.
In voorkomende gevallen dient de volledige greenfee (eventueel met NGF korting) vooraf te worden betaald. Meespelen tegen een verlaagd greenfee tarief, zoals speciale aanbiedingen is niet toegestaan.

Wifi:

U kunt op het terras en in het clubhuis gratis gebruik maken van ons draadloze netwerk. De naam van het netwerk is ‘gasten golfclub havelte’.