Om te zien of u kunt spelen, kijkt u onder ‘baaninfo’ en vervolgens onder ‘baanbezetting’.

Driving Range:

Als u (nog) geen lid bent van Golf Club Havelte maar wel gebruik wil maken van onze oefenfaciliteiten, kunt u bij de ballenautomaat op de driving range met uw bankpas een ballenkaart kopen. U betaalt  voor € 10,00 (voor 10 mandjes met ballen). Deze kaart geeft gedurende die dag toegang tot de driving range, de putting- en de pitchinggreen.
U kunt ook bij de receptie tijdens kantooruren muntjes kopen voor de driving range. 1 muntje voor 1 mandje van 30 ballen. Buiten kantooruren kantooruren kunt u hiervoor bij de horeca terecht.

Twilight abonnement:

Met dit abonnement heeft u speelrecht op werk- en zaterdagen na 16.00 uur (van 1 november tot 1 april vanaf 14.00 uur). Indien u op andere tijden wilt spelen geldt een greenfeetarief van € 30,00 (18 en 9 holes). Het abonnement gaat in per eerste van de maand en geldt voor één jaar. Kosten € 400,00 per jaar. (tarief 2019)

N.B.: Abonnementhouders zijn geen lid van de Vereniging Golf Club Havelte en hebben op z’n minst een handicapregistratie via een bij de NGF aangesloten club.

Meespelen niet leden met clubwedstrijden:

Ter beslissing van de betreffende wedstrijdleiding mag een niet-lid, mits in het bezit van een handicap bewijs, meespelen in een clubwedstrijd.
In voorkomende gevallen dient de volledige greenfee (eventueel met NGF korting) vooraf te worden betaald. Meespelen tegen een verlaagd greenfee tarief, zoals speciale aanbiedingen is niet toegestaan.

Wifi:

U kunt op het terras en in het clubhuis gratis gebruik maken van ons draadloze netwerk. De naam van het netwerk is ‘gasten golfclub havelte’.