Actuele informatie

//Actuele informatie
Actuele informatie

Om te zien of u kunt spelen, kijkt u onder ‘baaninfo’ en vervolgens onder ‘baanbezetting’.

Ballenkaart:

Als u (nog) geen lid bent van Golfclub Havelte, maar wel gebruik wil maken van onze oefenfaciliteiten, kunt u bij de receptie een ballenkaart kopen. U betaalt voor een rode ballenkaart € 2,50 (voor twee mandjes met ballen) of een groene ballenkaart voor € 10,00 (voor 10 mandjes met ballen). Deze kaart geeft gedurende die dag toegang tot de driving range, de putting- en de pitchinggreen.

Twilight abonnement:

Met dit abonnement heeft u speelrecht op werk- en zaterdagen na 16.00 uur (van 1 november tot 1 april vanaf 14.00 uur). Indien u op andere tijden wilt spelen geldt een greenfeetarief van € 30,00 (18 en 9 holes). Het abonnement gaat in per eerste van de maand en geldt voor één jaar. Kosten € 400,00 per jaar. (tarief 2019)

N.B.: Abonnementhouders zijn geen lid van de Vereniging Golf Club Havelte en hebben op z’n minst een handicapregistratie via een bij de NGF aangesloten club.

Meespelen niet leden met clubwedstrijden:

Ter beslissing van de betreffende wedstrijdleiding mag een niet-lid, mits in het bezit van een handicap bewijs, meespelen in een clubwedstrijd.
In voorkomende gevallen dient de volledige greenfee (eventueel met NGF korting) vooraf te worden betaald. Meespelen tegen een verlaagd greenfee tarief, zoals speciale aanbiedingen is niet toegestaan.

Wifi:

U kunt op het terras en in het clubhuis gratis gebruik maken van ons draadloze netwerk. De naam van het netwerk is ‘gasten golfclub havelte’.

Bijgewerkt op 19-9-2019 8.25 uur