WELKOM BIJ DE RABBITS

Bent u beginnende golfer met baanpermissie? Of zit uw handicap nog tussen 54.0 en 36.0?

Doe dan mee aan de Rabbitwedstrijden!

• De Rabbitwedstrijd vindt  zaterdag ’s middags om de week plaats.
  • Dat geldt ook voor niet-leden ( golfers met alleen handicapregistratie of golfers met een twilight abonnement). Zij kunnen een greenfee kopen tegen gereduceerd tarief!
  • Wij spelen een 9-holes wedstrijd ( de eerste zaterdag de eerste 9 holes van de baan en de tweede zaterdag van de maand de tweede 9 holes)
  • U gaat samen met een mentor en mede-rabbit de baan in. De mentor informeert u over het reilen en zeilen van de club en ziet voornamelijk toe op de handhaving van de regels en de etiquette.
  • Elke eerste zaterdag van het kwartaal organiseert de commissie een shotgun wedstrijd samen met de mentoren.
  • Na afloop van elke wedstrijd is er een zeer gezellig samenzijn in het clubhuis, zodat u kennis maakt met de andere deelnemers.
  • U kunt aangeven van welke kleur tee u wilt afslaan en of u vroeg of laat wilt starten.
  • Inschrijfkosten voor de rabbits zijn € 2,–.
  • U kan zich inschrijven tot de donderdag 18:00. U ontvangt dan vrijdagavond een e-mail met de starttijden.
  • Een half uur voor de starttijd dient u zich bij de wedstrijdleiding te melden.

Kortom wilt u op een ontspannen, leerzame en gezellige wijze genieten van het golfen? Doe dan met ons mee en geef u op voor de volgende Rabbitwedstrijd via de site of dit e-mailadres: rabbits@golfclubhavelte.nl!!

Graag tot ziens,

De Rabbitcommissie
Joop Aerts            06-22666011
Lucia de Boer       06-21286986