WELKOM BIJ DE RABBITS

Bent U beginnende golfer, net (bedrijfs-)lid geworden of misschien nog niet, wilt u uw handicap verlagen, mede-golfers leren kennen?

Doe dan mee aan de Rabbitwedstrijden!

. De Rabbitwedstrijd vindt elke 1ste en 3e zaterdag van de maand plaats.

. Golfers met baanpermissie en een handicap van 54 tot 36 zijn van harte welkom

. Dat geldt ook voor niet-leden ( golfers met alleen handicapregistratie of golfers met een twilight abonnement). Zij kunnen een greenfee kopen tegen gereduceerd tarief!

. Wij spelen een 9-holes wedstrijd ( de eerste zaterdag de eerste 9 holes en de tweede zaterdag van de maand de tweede 9 holes)

. U gaat samen met een mentor en mede-rabbit de baan in. De mentor informeert u over het reilen en zeilen van de club en ziet voornamelijk toe op de handhaving van de regels en de etiquette.

. Elke eerste zaterdag van het kwartaal organiseert de commissie een shotgun wedstrijd samen met de mentoren.

. Na afloop van elke wedstrijd is er een zeer gezellig samenzijn in het clubhuis, zodat u kennis maakt met de andere deelnemers.

. Opgave kan via de site, bij de receptie van de golfclub of bij de wedstrijdleiding ( vóór donderdag 18.00 uur)

. U kunt aangeven van welke kleur tee u wilt afslaan en of u vroeg of laat wilt starten.

. Inschrijfkosten zijn € 2,–.

. U ontvangt vrijdagavond een e-mail met de starttijden. Een half uur voor de starttijd dient u zich bij de wedstrijdleiding te melden.

Kortom wilt u op een ontspannen, leerzame en gezellige wijze genieten van het golfen, doe dan met ons mee en geef je op voor de volgende Rabbitwedstrijd!!

Graag tot ziens,

De Rabbitcommissie
Joop Aerts            06-22666011
Lucia de Boer       06-21286986