Vorige week heeft Vos Golf en Sport al veel voorbereidingen achter de schermen verricht zoals inkoop van materialen en inmeten van bunkerwanden. Deze week is dan het echte zichtbare werk van start gegaan.
Bij hole 12 is een “rommeldepot” gemaakt voor overtollige zoden en stobbetjes.

Verder is er begonnen met zaagwerkzaamheden op de holes 1 t/m 9. Takken worden versnipperd en het grotere stamhout wordt verzameld op lengtes van 2.40 m bij de greenkeeper loods. De leden kunnen dit kopen voor 20 euro per m3. (Afmeting 1.30 m x 1.30m x 1.30 m).
Bij belangstelling kunt u zich melden via de mail bij het secretariaat met vermelding van uw telefoonnummer.
22-01-2020 De mogelijkheid voor aanmelding is gesloten.

Daarnaast wordt uit alle bunkers op de holes 1 t/m 9 het bestaande zand verwijderd en drainage gecontroleerd.
De bunkers zijn vanaf nu GUR. Er staan piketpaaltjes met verschillende kleuren, dit is voor werkzaamheden van belang en heeft geen betekenis voor het spel. De bunkers zijn namelijk niet meer in het spel.

De werkvolgorde is afhankelijk van de terreinomstandigheden. De berijdbaarheid voor  green keepers speelt natuurlijk een grote rol. I.v.m. de vele regen van afgelopen week wordt er van binnen uit gewerkt. Indien nodig zal een hole tijdelijk aangepast worden door het verplaatsen van de tee naar een veilige afslagplaats of gebruik maken van de wintergreen. In het uiterste geval sluiten we tijdelijk de hole.

We houden u via de website op de hoogte van de werkzaamheden.