Jubilieum wedstrijd Golf Club Havelte succesvol

//Jubilieum wedstrijd Golf Club Havelte succesvol

Jubileum wedstrijd Golfclub Havelte succesvol

Maandag 2 september 2019 was het precies 25 jaar geleden dat de 18 holes van Golfclub Havelte officieel in gebruik zijn genomen en de golfclub de A-status van de NGF verwierf.

Om aan deze jubileumwedstrijd een bijzonder tintje te geven werden de deelnemers nadrukkelijk uitgenodigd om in een golfers-outfit van ca.100 jaar geleden, zo uit de periode jaren ’20 en jaren ’30 van de vorige eeuw, te komen spelen.
De jubileumwedstrijd was voor zowel negen- als voor achttien holes georganiseerd waarbij de teams zoveel mogelijk waren samengesteld uit een dame en een heer.

Voor de dame én voor de heer die het fraaist in de bedoelde kleding(stijl) uit die tijd was er een zeer fraaie prijs, een door beeldend kunstenares Willie van der Haar vervaardigd, keramiek beeldje.  De kleding werd door een tweetal juryleden- Margot Kale en Max Dohle-  beoordeeld en van deskundig commentaar voorzien.

Voor de winnaars van de wedstrijden was er eveneens een bijzondere prijs te winnen, een fraai aardewerkschaaltje met logo en datum van deze jubileumwedstrijd.

De 9-holes wedstrijd werd gewonnen door Wera van Hiele samen met Louis Bouma.
De 18-holes wedstrijd werd gewonnen door Margiet de Vries en Gert Eenschoten.

De winnaars van de aardewerk beeldjes voor de best in stijl geklede golfer en golfster waren: Ria Hassing- Verbiest  en de meest stijlvol geklede heer was Harry Nolles.
Zij waren zeer verguld met hun prachtige prijs en Oorkonde.

Een geslaagde dag met veel prachtig geklede dames en heren golfers, kijk maar eens op naar onderstaande foto’s

6 september 2019|

Bijgewerkt op 19-9-2019 8.25 uur