Beste leden en andere golfers,

Helaas is gebleken dat, ondanks het sluiten van onze golfbaan (incl. oefenfaciliteiten en het clubhuis), onze eigen leden en belangstellenden, de mazen van de wet denken te hebben gevonden.

Vanuit de greenkeepers van Vos Golf en Sport hebben wij het dringend verzoek gekregen om a.u.b. niet op bezoek te komen bij de werknemers in de greenkeeper loodsen, kantine noch op de golfbaan.

De golfbaan is gesloten!!

Het moge duidelijk zijn dat vanwege de recente ontwikkelingen in het bestrijden van het Corona-virus, ook bezoek aan de greenkeepers, waar dan ook op de golfbaan, niet toegestaan is!

Golf Club Havelte volgt nog steeds de maatregelen van de Overheid, RIVM, NGF, NVG NGA en PGA.
De aangescherpte maatregelen vind u hier terug.

Wees verstandig: blijf, zo veel (en indien) mogelijk, thuis!

Het Bestuur Golf Club Havelte en Vos Golf en Sport.

Heeft u nog vragen of aan- of opmerkingen n.a.v. deze nieuwsbrief, stuur dan een mail naar info@golfclubhavelte.nl