Aankondiging

Met deze aankondiging nodigt het bestuur de leden van GCH van harte uit voor een bijzonder evenement op de club.

Reden is de officiële “afslag” voor de inschrijving voor de Obligatielening t.b.v. de baanaanpassing.

We maken hier een speciale en ludieke middag van, met verschillende ingrediënten.

Naast het doel van de bijeenkomst staan sfeer en gezelligheid op deze middag hoog in het vaandel.

De plaats van handeling is uiteraard op de golfclub en zal voornamelijk rondom het Clubhuis plaats vinden en wel op:

Zaterdag 28 september a.s.:

Naast een 9- holes shotgun (P.P.P. – Trophy) en een ‘gunshot’ wedstrijd (iets met een trekker overhalen) staan er ook nog andere verrassingen op het programma.

Het programma begint om 14.00 uur.

Onder de deelnemers van het rondje golf worden 4 dagen in onderstaande Strand Lodge  verloot, door middel van een trekking uit de ingeleverde scorekaarten:

In de wedstrijdkalender is deze 9 holes golfronde aangemaakt, dus schrijf u in.

Er zijn aan deze middag geen inschrijfkosten verbonden en er is ook géén verplichting om u in te schrijven voor de obligatielening. Tevens wordt door het bestuur zorg gedragen voor de inwendige mens.

Nadere informatie zal binnenkort gecommuniceerd worden.