Clubhuis Restaurant Ons HUus logo

Welkom bij Ons HUus.

U bent van harte welkom in clubhuis/restaurant ‘Ons HUus’,  dat onder leiding staat van chef-kok Yun-Che Hu.

Een sfeervolle ambiance en gastvrije ontvangst zorgen ervoor dat u na een rondje golf, wandeling of fietstocht in de Havelter bossen, hier bij kunt komen.
Geniet van een kopje koffie, heerlijke (zaken)lunch, borrel, wisselende golfspecials of smakelijk diner.

In overleg met chef-kok Yun-Che zijn er buiten de kaart om ook andere mogelijkheden!

Bekijk de arrangementen

Dagelijks geopend vanaf 12.00 uur voor afhalen van  koffie en broodjes. Op zaterdagen ook voor onze befaamde loempia’s en onze andere specialiteiten.

Helaas zijn ook wij gesloten vanwege de Corona-maatregelen. Vanaf 12:00 uur zijn wij wel geopend voor afhalen van koffie of broodjes. Op zaterdagen hebben wij ook afhaal van onze befaamde loempia’s en nog wat andere specialiteiten. Meld u zich daarvoor aan via: info@gchonshuus.nl

Let op:
Bij extreme weersomstandigheden kan het zo zijn dat de openingstijden wijzigen. Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen op telefoonnummer 0521-343134.

Groepen

Groepen vanaf 10 personen, op reservering ook van maandag t/m donderdag, na 18.00 uur, van harte welkom.

Catering

‘Verrassend smaakvol, betrokken en gastvrij’. Dát zijn onze ingrediënten.

Met een diner, borrel, buffet of walking dinner verzorgen wij graag de catering, zodat u er geen omkijken naar heeft en zelf kunt genieten. Meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Arrangementen

Bekijk de arrangementen