Clubhuis/Restaurant

Clubhuis/Restaurant
Clubhuis Restaurant Ons HUus logo

Welkom bij Ons HUus.

U bent van harte welkom in ‘Ons HUus’, ons restaurant, dat onder leiding staat van chef-kok Yun-Che Hu. Een sfeervolle ambiance en gastvrije ontvangst zorgen ervoor dat u na een rondje golf, een wandeling of fietstocht in de Havelter bossen geniet van een kopje koffie, een heerlijke (zaken)lunch, borrel, wisselende golfspecials of smakelijk diner. Buiten de kaart om is er, in overleg met Yun-Che, veel mogelijk.

Bekijk de arrangementen

Dagelijks geopend

U kunt dagelijks bij Ons HUus terecht. We zijn geopend van 09.00 uur tot een half uur na zonsondergang. Reserveren voor het diner is gewenst. Op maandag is er een beperkte kaart.
Bij extreme weersomstandigheden kan het zijn dat de openingstijden wijzigen. Neemt u gerust hierover contact met ons op.

Winteropeningstijden restaurant Ons HUus

Onze winteropeningstijden t/m 1 maart 2019 zijn als volgt:

Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag
Restaurant vanaf 09.00 uur. Keuken open van 11.00-20.00 uur

Restaurant vanaf 09.00 uur. Keuken open van 11.00-18.00 uur.

Groepen

Groepen vanaf 10 personen, op reservering ook van maandag t/m donderdag, na 18.00 uur, van harte welkom.

Catering

Verrassend smaakvol, betrokken en gastvrij. Dat zijn onze ingrediënten. Met een diner, aangeklede borrel, buffet of walking dinner verzorgen wij graag de catering zodat u er geen omkijken naar heeft en zelf kunt genieten. Meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Arrangementen

Bekijk de arrangementen