Clubhuis Restaurant Ons HUus logo

Welkom bij Ons HUus.

U bent van harte welkom in clubhuis/restaurant ‘Ons HUus’,  dat onder leiding staat van chef-kok Yun-Che Hu.

Een sfeervolle ambiance en gastvrije ontvangst zorgen ervoor dat u na een rondje golf, wandeling of fietstocht in de Havelter bossen, hier bij kunt komen.
Geniet van een kopje koffie, heerlijke (zaken)lunch, borrel, wisselende golfspecials of smakelijk diner.

In overleg met chef-kok Yun-Che zijn er buiten de kaart om ook andere mogelijkheden!

Bekijk de arrangementen

Maandag tot vrijdag geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur voor afhalen van (warme) dranken en broodjes.
Op zaterdagen geopend van 10.00 uur – 20.00 uur. De enige dag in de week dat de befaamde loempia’s en onze andere specialiteiten zijn af te halen!
Op zondagen geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Groepen

Groepen vanaf 10 personen, op reservering ook van maandag t/m donderdag, na 18.00 uur, van harte welkom.

Catering

‘Verrassend smaakvol, betrokken en gastvrij’. Dát zijn onze ingrediënten.

Met een diner, borrel, buffet of walking dinner verzorgen wij graag de catering, zodat u er geen omkijken naar heeft en zelf kunt genieten. Meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Arrangementen

Bekijk de arrangementen