Clubhuis Restaurant Ons HUus logo

Welkom bij Ons HUus.

U bent van harte welkom in clubhuis/restaurant ‘Ons HUus’,  dat onder leiding staat van chef-kok Yun-Che Hu.

Een sfeervolle ambiance en gastvrije ontvangst zorgen ervoor dat u na een rondje golf, wandeling of fietstocht in de Havelter bossen, hier bij kunt komen.
Geniet van een kopje koffie, heerlijke (zaken)lunch, borrel, wisselende golfspecials of smakelijk diner.

In overleg met chef-kok Yun-Che zijn er buiten de kaart om ook andere mogelijkheden!

Bekijk de arrangementen

Dagelijks geopend

U kunt dagelijks bij Ons HUus terecht. We zijn geopend vanaf 09.00 uur.(wintertijd).

Reserveren voor het diner is gewenst.

Let op: Op maandag is er een beperkte kaart.
Ook kan er bij extreme weersomstandigheden zo zijn dat de openingstijden wijzigen. Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen.

Groepen

Groepen vanaf 10 personen, op reservering ook van maandag t/m donderdag, na 18.00 uur, van harte welkom.

Catering

‘Verrassend smaakvol, betrokken en gastvrij’. Dát zijn onze ingrediënten.

Met een diner, borrel, buffet of walking dinner verzorgen wij graag de catering, zodat u er geen omkijken naar heeft en zelf kunt genieten. Meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Arrangementen

Bekijk de arrangementen