Lidmaatschap met bedrijfspakket

//Lidmaatschap met bedrijfspakket
Lidmaatschap met bedrijfspakket

Een lidmaatschap met bedrijfspakket biedt u de kans om golf & business op een passende en creatieve manier aan elkaar te koppelen. Het geeft bedrijven de mogelijkheid om in een sportieve ambiance het contact met uw relaties te versterken.

Golf Club Havelte vormt de perfecte locatie om te netwerken. Samen met uw relaties en collega’s genieten van de prachtige baan, de oefenfaciliteiten en een sfeervol clubhuis

Er zijn verschillende vormen van lidmaatschap met bedrijfspakket mogelijk.

Indien u besluit om lid te worden, ontvangt u – afhankelijk van het soort lidmaatschap – één of meerdere lidmaatschapskaarten, een reclame(tee)bord en/of greenfeevouchers. De mogelijkheid bestaat tevens dat u, tegen een speciaal tarief, als lid met een bedrijfspakket eenmaal per jaar de baan gedurende een halve dag kunt gebruiken voor het organiseren van een bedrijfsbijeenkomst met uw relaties.
Naast het speelrecht voor één persoon, kunt u met 2 personen deelnemen aan de bedrijfsactiviteiten. De leden met bedrijfspakket worden vermeld op de TV in de hal van ons clubgebouw en op onze site met verwijzing naar uw eigen site. Uw bedrijfsnaam wordt vermeld op de borden die geplaatst zijn bij de afslagplaatsen van één van de 18 holes in de baan of op de achterzijde van de herenkleedkamer.

Met een lidmaatschapskaart op naam heeft de houder speelrecht voor één persoon op de baan van Golf Club Havelte (met uitzondering van momenten dat de baan gesloten is in verband met wedstrijden of andere evenementen). De houder van de kaart is geen greenfee verschuldigd, maar moet wel in het bezit zijn van een golfvaardigheidsbewijs of baanpermissie.

Indien een lid met een bedrijfspakket i.p.v een reclamebord besluit (10) greenfeevouchers te nemen, dan geeft dit degene die de voucher inlevert recht op een “gratis” speelronde. De vouchers zijn geldig gedurende het jaar van afgifte. De gebruiker dient in het bezit te zijn van het golfvaardigheidsbewijs of baanpermissie. Indien het lid met een bedrijfspakket een gast wenst uit te nodigen kan dit conform de voorwaarden van het introductie tarief.

De bedrijvencompetitie wordt georganiseerd door Golf Club Havelte. De bedrijvencompetitie wordt 4 x tijdens de zomermaanden op een vrijdagmiddag (18 holes) gespeeld en 4 à 5 x tijdens de wintermaanden (9 holes). U ontvangt hiervoor tijdig een uitnodiging.  Aan deze bedrijfsactiviteiten mag een lid met bedrijfspakket deelnemen met 2 personen.

Een lid met een bedrijfspakket kan ook deelnemen aan alle clubactiviteiten en wedstrijden met 1 persoon. Tevens kan een lid met een bedrijfspakket gratis spelen op de banen van Golfclub Zwolle, De Groene Ster Leeuwarden en De Compagnie Veendam en deelnemen aan hun clubactiviteiten en bedrijfswedstrijden. (Met uitzondering van momenten dat de baan gesloten is in verband met andere wedstrijden en evenementen).

U wordt lid met een bedrijfspakket voor een periode van minimaal drie jaar. Wij streven ernaar om uw lidmaatschap toe te spitsen op uw specifieke wensen. Indien u interesse heeft in een lidmaatschap met bedrijfspakket of heeft u vragen, neem dan contact op met de Business Contact Commissie van Golf Club Havelte:

Loek Fortunati, tel: 06 8247 5521 of Golf Club Havelte tel: 0521-342200

bccloek@kpnmail.nl of info@golfclubhavelte.nl

Kosten lidmaatschap met bedrijfspakket 2018:

€ 1520,00 per jaar (contributie € 920,00 en teebord/reclamebord of greenfeevouchers € 350,00 ex 6% BTW en de eerste 5 jaar een jaarlijks spaarbedrag van € 250,00 voor participatie en entreegeld).
Wordt de participatie en entreegeld (€ 1250,00) ineens betaald dan wordt het jaarlijkse bedrag €1270,00 per jaar ex 6% btw.
De mogelijkheid bestaat een maandlidmaatschap met bedrijfspakket aan te gaan voor € 128,00 per maand per jaar ex BTW. (Inclusief het spaarbedrag voor participatie en entreegeld).
De genoemde bedragen kunnen jaarlijks worden herzien na goedkeuring in de ALV.
Na 5 jaar ontvangt u uw participatiebewijs waarmee u bij uittreden en inlevering € 1000,00 retour ontvangt. (bij uittreden binnen 5 jaar wordt geen restitutie verleend van het gespaarde bedrag aan participatie.)
Speelrecht op de baan voor 1 persoon (onder voobehoud van beschikbaarheid)
Deelname alle clubactiviteiten, wedstrijden en competities.
Deelname aan 4 sterrengolf. (Gratis spelen op de banen Zwolle, Leeuwarden en Veendam.)N
NGF lidmaatschap, inclusief handicapregistratie voor 1 persoon.
Stemrecht op de ALV’s en mede-eigenaar van de baan.

Wat zit er in het Bedrijfspakket:

Deelname bedrijfscompetitie (9x) met 2 personen
Deelname bedrijfsdag met 2 personen
Netwerkmogelijkheden in en op de baan
Voordelige vergaderfaciliteiten
Reclamebord (200×600 mm) op een tee of achterzijde van de herenkleedkamer. (Alternatief 10 greenfeevouchers voor 18 holes)
Naamsvermelding op scherm in de hal en op de site en een klein bordje bij de ingang terras.
Promotie(folders) van het bedrijf in de hal van het clubhuis.
Optioneel  huur taslocker, huur buggy etc.
Speciale prijs voor onze leden met bedrijfspakket voor de baanhuur en begeleiding bij het houden van bedrijfsrelatie- of personeelsdagen.
Daarnaast zijn er verschillende manieren en mogelijkheden om in overleg de Golf Club Havelte te ondersteunen en te sponsoren.

Bijgewerkt op 11-12-2018 8.38 uur

• Winterafslagen