Bedrijfsleden

Met het bedrijfslidmaatschap beschikt u over een breed scala aan activiteiten en een exclusief wedstrijdprogramma voor de bedrijfsleden. In het wedstrijdprogramma ontbreekt de bedrijvencompetitie natuurlijk niet. Met uw team gaat u de strijd aan om de felbegeerde “Cup met grote oren”, echter altijd met de gedachte dat het gaat om het sociale en relationele aspect.
Golf Club Havelte biedt u ook de mogelijkheid om het persoonlijk lidmaatschap in een pakket te kunnen aanbieden, zodat u ook speelrecht krijgt op de 4**** banen en clubwedstrijden mag spelen.

Mocht u nog niet in het bezit zijn van EGA Handicapbewijs, dan kunnen onze PGA Holland Pro’s u daar perfect bij helpen. Als bedrijfslid kunt u ook gebruik maken van een speciaal lespakket, welke op basis van uw persoonlijke wensen gemaakt zal worden.

“Golf bij uitstek het middel om te netwerken”

Bedrijfslidmaatschap