Businessleden

Met het businesslidmaatschap beschikt u over een breed scala aan activiteiten en een exclusief wedstrijdprogramma voor de businessleden. In het wedstrijdprogramma ontbreekt de businesscompetitie natuurlijk niet. Met uw team gaat u de strijd aan om de felbegeerde “Cup met grote oren”, echter altijd met de gedachte dat het gaat om het sociale en relationele aspect.
Met de businesslidmaatschap heeft u ook speelrecht op de 4**** banen.

Mocht u nog niet in het bezit zijn van EGA Handicapbewijs, dan kunnen onze PGA Holland Pro’s u daar perfect bij helpen. Als businesslid kunt u ook gebruik maken van een speciaal lespakket, welke op basis van uw persoonlijke wensen gemaakt zal worden.

“Golf bij uitstek het middel om te netwerken”

Businesslidmaatschap

Het pakket van het bedrijfslidmaatschap (€ 1.500,00) ziet er als volgt uit:

• lidmaatschap op bedrijf
  • 12 ballen logo club (eenmalig)
  • Speelrecht volgens de geldende 4**** Lidmaatschap regels op
  • Vermelding op de TV in de hal
    • GC Zwolle
    • GC De Groene Ster (Leeuwarden)
    • GC De Compagnie (Veendam)
  • Vermelding op bedrijfsbord buiten
  • 1 dagdeel vergaderen op GC Havelte
  • 5 vouchers van 18 holes of 10 vouchers van 9 holes
  • Volledig NGF-registratie
  • Deelname aan de Business-competitie voor 2 pers.
  • Deelname aan de Business Relatie dag voor 2 pers.
  • Het lidmaatschap is telkens voor een jaar, lopend van 1 januari t/m 31 december

Voor informatie kunt u contact opnemen met Gertjan Holterman op 06-83791590 of stuur email naar businessclub@golfclubhavelte.nl