4 sterren golf

/4 sterren golf
4 sterren golf

Vanaf nu wordt het kiezen van een golfclub nog leuker

Leden van GC Havelte hebben onbeperkt speelrecht op 4 prachtige golfbanen

72 holes op 4 prachtige banen

4 golf oefenfaciliteiten

100+ clubwedstrijden

2400 gastvrije leden

4 golfrestaurants

4 clubhuizen

4* BANEN:

4 sterren Golf

De meest gestelde vragen over 4**** Golf

Welke golfclubs doen mee aan deze samenwerking?
Golfclub Havelte, Leeuwarder Golfclub De Groene Ster, Golfclub Zwolle en Golfclub De Compagnie te Veendam.

Wat is het doel van de samenwerking?
Het primaire doel is, extra speelmogelijkheden voor onze leden creëren en het secundaire doel is, regionale golfers verleiden; lid te worden van één van de aangesloten banen.
Helpt u ons met de promotie?

Hoe wordt het 4 sterren lidmaatschap gepromoot?
Er is een website die de promotie ondersteunt www.4sterrengolf.nl. Natuurlijk bent u als lid ambassadeur van onze club en hebben we uw steun dan ook hard nodig om onze club te laten groeien. Het 4 sterren lidmaatschap is een mooi middel daartoe.

Hoe kan ik me aanmelden voor een rondje op de samenwerkende  banen?
Wij vragen u vooraf even met de betreffende baan te bellen om te melden wanneer en hoe laat en met hoeveel personen u wenst te komen golfen. Uw lidmaatschap wordt gecheckt aan de hand van de onderling uitgewisselde ledenlijst bij de recepties van de deelnemende banen. Gelieve voor spelen in het weekend dit vóór vrijdag 16.00 uur aan te vragen bij betreffende club.

Geldt het speelrecht voor iedereen binnen onze golfclub?
Het 4 sterren lidmaatschap geldt voor alle leden met een ‘volledig’ lidmaatschap. Heeft u op dit moment nog een andere lidmaatschapsvorm en heeft u interesse in een 4 sterren lidmaatschap? Meldt u zich dan bij de receptie, wij helpen u graag verder.

Zijn er beperkingen m.b.t het speelrecht bij andere banen?
Nee, mits u zich maximaal met 2 flights van 4 personen meldt zijn er geen beperkingen. Wilt u met een grotere groep komen, dan dient dit vooraf te worden overlegd met de betreffende golfbaan.

Mogen we ook meedoen aan de wedstrijden bij de andere clubs?
Ja, u bent van harte welkom op de wedstrijden bij de andere banen, mits het niet de NGF competitie en de clubkampioenschappen betreft. U dient zich vooraf per mail aan te melden bij de receptie van de betreffende club.

Mag ik ook introducees meenemen naar de samenwerkende golfbanen?
Ja, u kunt introducees mee nemen naar de deelnemende banen, echter spelen deze niet gratis maar tegen het dagtarief.

Bijgewerkt op 27-3-2019 8.25 uur

• Non Q
  • Winterafslagen
  • Let op: Witte lijnen niet passeren met buggys en trolleys.